BUDAPEST I.KER. BATTHYÁNY UTCA 61. 06/20 519-5947 szilkati@astanga.hu

 


Jógaszőnyegek

Sziasztok!

Mysoreban vettem egy jóga szőnyeget ami nagyon bevált, főleg amikor izzadás és csúszkálás van a rendes matracon, úgyhogy szeretnék még plusz szőnyeget rendelni. Lehet csatlakozni hozzám a rendelésben, itt találhatóak az elérhető szőnyegek.

Vannak vékony és vastag szőnyegek, én személy szerint a vékonyat javaslom, cipelhető súlya van, és amikor már egy kicsit nedves (szerencsére nem kell tocsogósra izzadni) akkor a jóga matrachoz is tapad, nem gyűrődik. De persze van aki a vastag szőnyegre esküszik. A szőnyegek ára az alábbi linken érhető el:

http://www.yogicsupplies.com/Mysore_Rugs.html

A vékony szőnyegek ára 35 dollár (USD) szállítással együtt, vastag szőnyegek 46 dollár.

Amikor megvan, hogy mennyit rendelünk, akkor megpróbálok alkudni, mivel remélhetőleg tömegesen rendelünk (Atma centerrel együtt fogunk rendelni, így biztos lesz volumen), így lehet is, hogy van esélyem. Ennek sikerességét persze nem lehet készpénznek venni, így aki a rendelés mellett dönt, az eredeti árral számoljon. Akit érdekel október 28-ig írja meg nekem, a kiválasztott szőnyeget (szín, vastagság) és persze darabszámot megadva: szmizorsz@gmail.com

A fizetést egyben én intézem, és hozzám fogják kiszállítani, utána majd szétosztom, a többi részletet majd egyeztetjük azokkal akik rendelnének.

Mindenkinek további boldog szenvedést az astanga órákon!
Szabolcs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése