BUDAPEST I.KER. BATTHYÁNY UTCA 61. 06/20 519-5947 szilkati@astanga.hu

 


Ashtanga-workshop Eyal Chehanowsky ashtanga jóga tanárral és mélymasszázs-terapeutával április 17-én, szombaton

Eyal Chehanowsky Izrael egyik legismertebb jógatanára, a tel-aviv-i Lotus Yoga Iskola és Yoga Shala egyik alapítója, vezető oktatója. 1994-ben kezdett ashtangát gyakorolni, rá egy évre már Patthabi Joisnál tanul Mysore-ban. 1996-tól oktatja is az ashtangát nem csak Izraelben: folyamatosan járja a világot, workshopokat tart New Yorktól kezdve Görögországon és Londonon át Egyiptomig.


A 14 éves ashtanga oktatói tapasztalata mellett Eyal képzett rolfing-terapeuta is.
A rolfing masszázst mélymasszázsnak is nevezik. Erős, intenzív nyomásokkal dolgozik: ujjal, könyökkel, vagy az összezárt kéz csontjaival. Ezek a nyomások a mélyebben levő szövetekre is hatással vannak, amit az izomrostok burkolnak. Ezzel a módszerrel megelőzhetőek a kopások, a mozgásszervi deformációk, és korrigálhatóak a testtartási problémák. Eyal mélymasszázs-terapeutai tapasztalatát is beépíti az ashtanga oktatásába.

További információk Eyalról:
http://www.yogashala.co.il/

http://lotusyoga.co.il/


A workshop menetrendje – 2010. április 17. szombat
9.00 – 11.00: első sorozat
13.00 – 15.00: bandhák, légzés, technikai pontosítások (itt mindent megkérdezhetsz)
16.00 – 18.00: második sorozat (csak első sorozatot gyakorlók is jöhetnek)

Árak:
Minden egyes alkalom 6 000 Ft. (Vagyis, ha mind a három gyakorláson részt veszel, az 18 ezer forint. De természetesen bármelyikre lehet jönni, nincs olyan, hogy muszáj mind a háromra.)

Jelentkezés:
Jelentkezési határidő: április 14-ig
a 06/ 20-956-1834-es telefonszámon, amíg a létszám be nem telik (max. 12-en férünk be egy foglalkozásra). A jelentkezéshez előleg befizetése szükséges: ahány foglalkozásra jönni szeretnél a háromból, annyiszor hatezer forintnak a fele.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése