BUDAPEST I.KER. BATTHYÁNY UTCA 61. 06/20 519-5947 szilkati@astanga.hu

 


Eyal Chehanowsky workshop

Ismét workshop Eyal Chehanowskyval a Budapest Ashtanga Jóga Iskolában November 14-én (vasárnap)

Workshop with Eyal Chehanowsky at Budapest Ashtanga Yoga School on 14th November (Sunday)

Menetrend:
Schedule:
10.00 – 12.00: Mysore-gyakorlás, Kérdések&Válaszok Ár: 5000 HUF
10.00 – 12.00: Mysore-practice, Q&A; Price: 5000 HUF
17.00- 19.00: Második sorozat – vezetett óra, Kérdések&Válaszok Ár: 5000 HUF
17.00 – 19.00: Led class - Second-series, Q&A; Price: 5000 HUF

Jelentkezés November 5-ig:
Apply here until 5th November:

eva.kincsei@gmail.com
20/956-1834

Eyal Chehanowsky Izrael egyik legismertebb jógatanára, a tel-aviv-i Lotus Yoga Iskola és Yoga Shala egyik alapítója, vezető oktatója. 1994-ben kezdett ashtangát gyakorolni, rá egy évre már Patthabi Joisnál tanul Mysore-ban. 1996-tól oktatja is az ashtangát nem csak Izraelben: folyamatosan járja a világot, workshopokat tart New Yorktól kezdve Görögországon és Londonon át Egyiptomig.

A 14 éves ashtanga oktatói tapasztalata mellett Eyal képzett rolfing-terapeuta is.
A rolfing masszázst mélymasszázsnak is nevezik. Erős, intenzív nyomásokkal dolgozik: ujjal, könyökkel, vagy az összezárt kéz csontjaival. Ezek a nyomások a mélyebben levő szövetekre is hatással vannak, amit az izomrostok burkolnak. Ezzel a módszerrel megelőzhetőek a kopások, a mozgásszervi deformációk, és korrigálhatóak a testtartási problémák. Eyal mélymasszázs-terapeutai tapasztalatát is beépíti az ashtanga oktatásába.

Eyal Chehanowsky is one of Israel’s most distinguished yoga teachers. He is the founder and chief instructor of Lotus Yoga and the Yoga Shala in Israel. He started to practice ashtanga in 1994. A year later he went to Mysore to learn from Patthabi Jois. He started to teach ashtanga in 1996 not only in Israel, but holding workshops from New York through London to Greece and Egypt.

Besides being a highly experienced ashtanga teacher, Eyal is a Rolfing therapist as well. Rolfing is also called deep massage. This method works with strong, intense pressing with the knees, elbow or the bones of the hand. The deep pressings affect the underlying tissues. The method could help to avoid abrasion, cure body deformations and correct posture problems. Eyal is synthesizing his massage therapist experience with his ashtanga teaching method.

További információk Eyalról:

More on Eyal:


http://www.yogashala.co.il/

http://lotusyoga.co.il/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése